Kategoriak
Kiemelt hírek
Kiemelt hírek
2018. 6. 25., hétfő,
Vilmos
napja van.
Holnap János napja lesz.
Felhős
11 °C
Felhős
EUR: 324.05 Ft
CHF: 280.95 Ft
USD: 278.2 Ft
GBP: 369.65 Ft
JPY: 2.5257 Ft
EGIS: 27 710 Ft
FHB: 512 Ft
MOL: 17 400 Ft
MTELEKOM: 461 Ft
OTP: 7 435 Ft
Most azt mondják, az összes idei iPhone késni fog

Appleblog | 2017-07-17 14:23:00

Most azt mondják, az összes idei iPhone késni fog

Minden évben van egy “késni fog az idei iPhone, mert annyira nehéz összerakni”, értsd “hihetetlen bonyolult eszköz, amiből örülhetsz, ha kaphatsz”, de az idei év egy picit más. Most annyi különböző helyről érkeznek a pletykák, a panaszos beszállítók, hogy kezdjük elhinni,

tényleg csúszni fog az iPhone premierje.

De nem csak a csúcs iPhone-nak, a tizedik évfordulós 8/Edition/X modellnek, hanem a sima iPhone 7S - 7S Plus párosnak is időre lesz szüksége állítólag. Most a legfrissebb, megbízható (Ming-Chi Kuo) pletyka alapján azt jósolják, hogy a hagyományos 7S sorozat tömeggyártását augusztusra futtatják fel, és a szeptemberben bemutatásra kerülő szuper-iPhone gyártása október-noemberre csúszik. Ami azt jelenti, hogy aki karácsonyig hozzájuk Magyarországon egyhez ez utóbbiból, az örülhet.

Persze ne feledjük, hogy az előző mondatot olvasva egy Apple marketingesnek valahol épp orgazmusa volt, így simán lehet, hogy nem lesz semmi gond, és fürdünk majd az iPhone-okban. 
Folytatás az eredeti oldalon →
Nem tetszik?

Hasonló hírek:
2018.06.21 20:03
Már a kezdet is bíztató volt, és azóta nincs megállás: mindössze három hónap alatt 100 millió dollárnyi bevételt termelt egy iOS-es játék.
2018.06.21 20:03
Már a kezdet is bíztató volt, és azóta nincs megállás: mindössze három hónap alatt 100 millió dollárnyi bevételt termelt egy iOS-es játék.
2018.06.21 13:03
Különös hír járta be a napokban a netet: jövőre a sok más eszköz mellett az androidos telefonoknál is megszokott C-típusú USB-re cserélné le az Apple a Lightning csatlakozót. De vajon tényleg van ennek esélye?
2018.06.21 13:03
Különös hír járta be a napokban a netet: jövőre a sok más eszköz mellett az androidos telefonoknál is megszokott C-típusú USB-re cserélné le az Apple a Lightning csatlakozót. De vajon tényleg van ennek esélye?
2018.06.21 08:50
A Mac Otakara japán blog jutott hozzá a működésképtelen makettekhez, amik inkább csak az idén megjelenő iPhone-ok méreteit szemléltetik. Középen láthatjuk a jelenlegi iPhone X folytatását, tőle jobbra az iPhone X Plust, a minden eddiginél nagyobb kijelzős iPhone-t. A meglepetés pedig a bal oldalon: az olcsósított iPhone X, amit a Forbes szerint inkább csak "iPhone"-nak neveznek majd, nagyobb lesz a mostani X-nél, de kisebb az X Plusnál. Ami azonban még feltűnő, az a keret: vastagabb széleket kapna ez a modell. Hogy miért? Az LCD panel miatt: a két X OLED kijelzővel szerelt, míg az olcsóbb iPhone hagyományos LCD-t kapna. Emiatt várható, hogy összességében picit otrombább, széleken is hajlításmentes előlappal rendelkezne a teló, viszont az ára lenne a legnagyobb ficsöre: 600, maximum 700 dollárra becsülték korábban, ami 225 ezer magyar forintnak felelne meg, bruttó. Ez lesz a legkelendőbb modell 2018-ban. Összefoglaló posztom az idei iPhone-okról itt.
2018.06.18 16:10
Egy dél-koreai szolgáltató raktárának egyik sarkában leltek rá a bontatlan mobilokra, amit a szerencsések olcsón meg is tudnak venni.
2018.06.15 11:03
Bár a focirajongók többsége még mindig televízión nézi a világbajnokság meccseit, az utóbbi időben egyre nagyobb teret nyertek a kisebb képernyők is. Ingyenesen nézhető videostreamet sok weboldal ígér, ám nagyon sok csaló csak azért teszi ezt, hogy megszerezze a regisztrálók adatait vagy vírust juttasson a gépeikre. Összegyűjtöttük a legegyszerűbb legálisan ingyenes és biztonságos lehetőségeket.
2018.06.14 18:10
Nem tudom, hogy egy átlagos felhasználónak hány évre lenne szüksége arra, hogy erre rájöjjön, de ha gyereked van, akkor előbb-utóbb rájössz. Legalábbis a lányom, Rozi, másfél éves kora ellenére eléggé rácuppant az okostelefonokra, nyilván azért, mert előtte is nyomogatjuk időnként (és valamelyikünket MINDIG látja), így aztán ha meglát egy világító képernyőt, felé röppen, mint az éjjeli lepkék. Erről a tevékenységéről az esetek nagy százalékában lebeszéljük. De ha édesanyámat hívjuk fel, ő is hallani akarja, ilyenkor kihangosítom a telefont, amit ilyenkor önszántamból a lányom felé nyújtom, hogy legyen, aminek lennie kell. Rozi zsenge kora ellenére felismeri a Youtube ikonját, lapozni is tud az oldalak között, valamit felismeri a kedvenc zenés videóit, és elindítja azokat. De nem ezzel akartam eldicsekedni, mert valójában egyáltalán nem vagyok rá büszke, azon lepődtem inkább meg, hogy amikor hívás közben Rozi elindít egy videót, akkor az elindul. Vagyis ez még nem meglepő, de a videó nem némán szólal meg, viszont nem is full hangerőn: kellően lehalkítva, és valamilyen csodálatos jelenség következtében a vonal másik felén nem hallanak az egészből semmit. Egyazon készüléket használunk ilyenkor ketten, egyazon hangszórót, plusz én még a mikrofont is ettől nem messze, és az iPhone gond nélkül kiszolgál mindkettőnket, nagyon kis kompromisszumokkal. Nem értem, hogy ezzel a szoftverfejlesztők melyik pihent órában tudtak foglalkozni, mármint azzal az igénnyel, hogy telefonálás közben videót nézhessünk, és ezt tartsuk titokban a másik fél előtt, de sikerült. Ez a többfelhasználós, multitask operációs rendszer legvagányabb megnyilatkozása, leglaább olyan okos és brilliáns, mint az osztott képernyős multiplayer annak idején.
2018.06.14 09:55
Az Apple úgy döntött, hogy hamarosan kiadnak egy frissítést, amivel az iOS készülék lezárása után egy órával nem lehet adatot kinyerni a készülék kábeles adatcsatlakozóján. Az FBI több mint egymillió dollárt fizetett ki annak idején, hogy a San Bernardino-i merénylő telefonjáról adatokat nyerjen ki egy cég az adatporton, ezt a módszert valószínűleg a magas ár ellenére nem akkor fejlesztették ki, és azóta is alkalmazzák. Most, két évvel az eset után az Apple megtalálta az evidensnek tűnő megoldást, nem tudni, mi tartott eddig. Természetesen továbbra is együttműködnek a hatóságokkal, de nem támogatnak tovább olyan módszert, ami illetéktelenek kezébe juttathatja bárki adatát mondjuk ellopott vagy megtalált iPhone-okról.
2018.06.13 20:03
Ha valaki iPhone-tokot vesz, a pénzéért valami hasznot funkciót is szeretne, ezzel pedig rögtön kettőt kap: második kijelzőt és ütésállóságot.