Kategoriak
Kiemelt hírek
Kiemelt hírek
2018. 2. 18., vasárnap,
Bernadett
napja van.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.
Gyenge havazás és köd
0 °C
Gyenge havazás és köd
EUR: 311.28 Ft
CHF: 270.18 Ft
USD: 249.74 Ft
GBP: 350.53 Ft
JPY: 2.3521 Ft
EGIS: 27 710 Ft
FHB: 512 Ft
MOL: 17 400 Ft
MTELEKOM: 461 Ft
OTP: 7 435 Ft
Ilyen volt a Hollywood Undead az Akváriumban

Lángoló Gitárok | 2018-02-13 15:52:00

Ilyen volt a Hollywood Undead az Akváriumban

 

A zenekar hétfőn este lépett fel a klubban, ahová az Artlasso is elment fotózni. Szép galéria a linken.




Folytatás az eredeti oldalon →
Nem tetszik?

Hasonló hírek:
2018.02.17 07:36
Teljesen váratlan dolog történt. Maynard James Keenan Tool-énekes mondott értékelhető információkat a zenekar új nagylemezéről. És nem csak értékelhetőeket, de pozitívat. Ilyet pedig ő nem szokott. Ő inkább a többiek optimista nyilatkozatait töri le egy szóval. Na de most nem ez történt, Keenan ugyanis kiírta a Twitterre, hogy egy dal kivételével az összes új számra megírta az énekdallamot és szöveget, szóval már csak azt az egyet várja. Azt is hozzátette, hogy 11 év várakozás után, hónapokkal ezelőtt kezdtek el hozzá szállingózni az FINAL szóval ellátott dalok zenei alapjai, és ez elméletileg (ezt nagyon kihangsúlyozza) azt jelenti, hogy már nem is fognak változni. Keenan egy korábbi értelmesebb, Toollal kapcsolatos nyilatkozatában elárulta, hogy ő ugyan dolgozott volna már a saját részén, de a többiek folyamatosan újrakezdték a dalírást a nulláról, így inkább letett róla. Ez a mostani twit viszont most olyan előrelépés, hogy a rajongók joggal kezdhetnek reménykedni, hogy akár még idén új lemez lehet. Ezzel kapcsolatban is írt Keenan valamit: Valamikor fel is vesszük ezeket. Messze van még a vége, de legalább közeledünk. Üzenete végén az énekes még reklámozza kicsit másik zenekara, az A Perfect Circle április 20-án megjelenő új lemezét, hogy a várakozásban az legalább megjelenik.
2018.02.16 11:30
Elvileg még idén megjelenik a Killswitch Engage új nagylemeze, szóval a rajongók már alapból örülhetnek, de ha a mostani bejelentés csak hab lesz a tortán: június 16-án a metalcore-zenekar fellép az Akvárium klubban. Legutóbb 2016-ban jártak nálunk, de akkor nem klubban játszottak, szóval most gyaníthatóan nagyon hamar elfogy a jegy a koncertjükre. A legutóbbi, pár napos hír egyébként velük kapcsolatban az volt, hogy Adam D. gitáros az egyik koncerten fogta magát, odament a bárpulton és játék közben rendelt magának egy whiskeyt. Még videó is van róla, nagyon vicces ám.
2018.02.09 12:35
A világ egyik legjobb színésze, Daniel Day-Lewis, visszavonul. Még egyszer megmutatja hogy mire képes a vásznon, illetve mire képes a vászonnal, hiszen most egy szabót alakít, akinek a ruhák a szerelmei egészen addig, amíg fel nem bukkan egy pincérlány.
2018.02.06 11:50
A koncert a Dürer Kertben volt hétfő este, az Artlasso pedig ott volt fotózni.
2018.01.31 10:43
Kedden az A38-on adott koncertet a Neurosis-vezér  Scott Kelly, aki jelenleg John Judkins társaságában turnéztatja akusztikus dalait. Előttük Makó Dávid lépett fel egyszemélyes The Devil's Trade projektjével. Mindezt pedig lefotózta a POtographic Pictures. Mi pedig szépen ki is tesszük.
2018.01.17 13:48
Azt igazán nem mondanánk, hogy az Extrawelt lemezenként változik, de az a helyzet, hogy a német duónak olyan érzékkel sikerült megtalálni a szinte azonnal felismerhető saját hangját, a 2008-as Schöne Neue Extrawelt című bemutatkozó lemezen, hogy nem is lenne nagyon érdemes mást várni tőlük. A technóból induló zene lényegi kérdése: mennyire lehet rideg és sötét úgy a hangzás, hogy benne marad a house-os laza lüktetés, az acidos szétesés és a sokszor a Radiohead környékéről érkező intelligencia? Az Extrawelt szerint jó sokáig, és egyáltalán nem véletlen, hogy a zenéjüket már nagyon rég nem csak a technósok értékelik nagyra, de még azt a kört is meg tudja fogni, ami amúgy nem annyira fogékony az elektronikus zenére. Január 20-án, szombat késő este az Akváriumban már harmadik lemezüket is mutatják be, és mivel annyira gyakran azért nem járnak hozzánk, mindenképp érdemes kipróbálni, milyen meghitt tud lenni pár jókor elhelyezett zaj a dobgépre.
2017.12.29 13:11
Sok interjút nem ad Trey Azagthoth, a Morbid Angel gitáros vezére, szóval nem igazán lehetett eddig tudni mit gondol a nagyon megosztó Illud Divinum Insanus című albumukról. A nagy hallgatás miatt sokan úgy gondolhatták, hogy Azagthoth szarik bele az egészbe, ő azt az albumot is ugyanúgy vállalja, mint a többit. A Guitar World-nek adott interjújából most viszont kiderült, nem így gondolja. A gitáros szerint az egy zavaros album lett, amit az akkori frontemberrel David Vincenttel való különböző gondolkozásuk miatt lett olyan, amilyen. Azagthoth-nak igazából más akkor sem tetszett, de Vincent túlságosan átvette az irányítást, és a végső keverés sem lett olyan súlyos, amilyet a gitáros gondolt volna. Túl előre került az ének, a gitárok pedig hátra, de Azagthoth szerint egy jó hangzás sem mentett volna meg egy olyan "ostoba" dalt, mint a Radikult. Ezt a számot Azagthoth konkrétan megtagadja, viszont az elektronikusabb megközelítést nem bánja. A zavaros megközelítés viszont odáig vezetett, hogy Azagthoth az összes tagod menesztette, visszajött Steve Tucker énekes-basszusgitárosnak, és csináltak egy olyan, színtiszta death metal lemezt, ami csaknem ugyanúgy megosztja a rajongókat, mint az előző. Hat év múlva meg majd jön a magyarázat, hogy túlságosan meg akarták mutatni, hogy hogyan is kell death metalt játszani.
2017.12.21 15:46
Fővárosi szubkult zenekarának, a Realistic Crew-nak feloszlása után öt évvel, első szólólemezét tizenkét évvel követően jelent meg Vranik Krisztián, azaz Krizso (N)euro-Zen című új EP-je. Az elektronikus zenei producer az elmúlt években a Realistic Crew és az Astryd nevű projekt mellett nemcsak remixek készítőjeként, de olyan filmek és színházi darabok zeneszerzőjeként tűnt fel, mint a Fekete kefe, az Adás vagy a közelmúltban számos kritikai elismerést és nemzetközi díjat bezsebelő Állampolgár. Zenei producerként korábban saját anyagai mellett az Akkezdet Phiai „Kottazűr” című albumán működött közre, de az elmúlt évben aktív résztvevőjévé vált a Jónás Vera Experiment hangzásának kialakításában is.
2017.12.21 13:13
A Netflix német sorozata első kóstolásra egy Stranger Things-es Twin Peakst varázsol a torkunkba, de utána ledönt minket a lábunkról az időutazós történet, ami végtelen mennyiségű karakterrel dolgozik és egy kibogozhatatlannak tűnő sztorival borzasztóan stílusos atmoszférában.
2017.12.19 16:17
Majdnem napra pontosan fél év múlva kezdődik a III. Kolorádó fesztivál fent a Budapest melletti hegyekben. A szervezők azt ígérik, hogy a tavalyinál is több friss nemzetközi fellépővel, válogatott magyar előadók koncertjeivel, és olyan élményekkel készülnek, amiket igyekszenek felejthetetlenre alakítani. Addig viszont itt a 2017-es buli emlékvideója, nosztalgiázásnak, hangulakeltésnek, bárminek.