Kategoriak
Kiemelt hírek
Kiemelt hírek
2017. 10. 23., hétfő,
Gyöngyi
napja van.
Holnap Salamon napja lesz.
Felhős
9 °C
Felhős
EUR: 308.06 Ft
CHF: 266 Ft
USD: 262.4 Ft
GBP: 345.79 Ft
JPY: 2.306 Ft
EGIS: 27 710 Ft
FHB: 512 Ft
MOL: 17 400 Ft
MTELEKOM: 461 Ft
OTP: 7 435 Ft
Egyre furább a Kaspersky körül kirobbant kémügy

Index - Tech | 2017-10-12 17:20:00

Egyre furább a Kaspersky körül kirobbant kémügyA németek szerint megalapozatlan az amerikai-izraeli vád, még nem tiltják ki az orosz cég szoftvereit. Az Interpol is együttműködik velük.Folytatás az eredeti oldalon →
Nem tetszik?

Hasonló hírek:
2017.10.20 08:10
Még augusztusban írtunk róla, hogy karnyújtásnyira lehet az Apple Pay németországi startja (a szolgáltatás továbbra sem indult még el ugyanakkor), most pedig újabb két országról érkezett hír. A One More Thing nevű holland blog szerint november 2-án jelentik be az Apple Pay hollandiai indulását, az első bank, amely támogatni fogja a szolgáltatást pedig az ING lesz. Természetesen ez egy abszolút nem megerősített információ, ugyanakkor gyanús, hogy az Apple Pay terméktámogatói oldala a francia mellett immáron hollandul is elérhető. Ami viszont sokkal érdekesebb számunkra az az, hogy a szolgáltatás tesztelése már Lengyelországban is zajlik, amely sokkal inkább tartozik a mi régiónkhoz, mint Németország vagy éppen Hollandia. A képen egy PKO Bank Polksi által kiadott MasterCard látható, amelyről sajnos nem sikerült kideríteni, hogy csupán egy belsős teszteléshez használt játékszer vagy valóban létező kártya áll mögötte. Mindenesetre a mellékelt fotóhoz annak felfedezője annyit fűzött hozzá, hogy tudomása szerint még év vége előtt elindulhat náluk is az új fizetési megoldás. Márpedig, ha mind Németországban, mind Hollandiában, mind Belgiumban (amiről már május óta pletykálnak), mind pedig Lengyelországban elérhetővé válik az Apple Pay a következő hónapokban, akkor tényleg nem sok választ el minket attól, hogy akár már jövőre használhassuk mi a szolgáltatást rendes magyar bankkártyával. Annál is inkább, mert azt már hivatalosan is tudjuk, hogy - ami Európát illeti - az Apple Pay még az ünnepek előtt bevezetésre kerül Dániában, Finnországban és Svédországban is, így kilencre nő a kontinensünkön támogatott országok száma.
2017.10.18 09:20
Bár annyira régen írtunk róla, hogy szinte már mi is elfeledkeztünk a létezéséről, a CarPlay él és virul. Olyannyira, hogy az elmúlt két évben gombamód szaporodnak a platformot támogató autók. Egy friss felmérés alapján pedig a CarPlay-kompatibilitás egyre több okostelefon-felhasználónak sarkalatos pont az újautó-vásárlásnál. A Strategy Analytics felmérése az ilyen és ehhez hasonló rendszerek iránti érdeklődést szondázta potenciális jövőbeli autóvásárlók körében, Európában és USA-ban az Android Auto-val, míg Kínában a Baidu CarLife-fal összevetve. Az USA-ban a megkérdezettek 23 százaléka mondta azt, hogy neki musthave funkció egy új autó vásárlásánál a CarPlay-támogatás, míg további 56 százalék érdeklődött komolyan a technológia iránt - a maradék 21 százalékot nem érdekli a protokoll. Európában és Kínában még ennél is magasabb az arány, Kínában 36, Európában 29 százalék mondta, hogy nem venne CarPlay nélküli autót. A megkérdezettek 30 százalékának felárért cserébe is jöhetne egy ilyen funkció, legyen az Android Auto vagy az Apple-megfelelő - persze, csak ha értelmes áron kapja meg ezt az extrát. A kutatási eredmények tanúsága szerint az olyan felhasználók, akik már rendelkeznek ilyen autóval, jellemzően ezt preferálják a gyári infotainment rendszerrel szemben, ami nem annyira jó hír a beépített navit szállító cégeknek - annál jobb Cupertinonak. Jelenleg egyébként több, mint 200 CarPlay-t támogató új jármű kapható kereskedelmi forgalomban és a lista egyre csak bővül. A gyártók között megtaláljuk - természetesen a teljesség igénye nélkül - a Fordot, a Cadillacet, a Hondát, a KIA-t, az Audit, a BMW-t, a Mercedes-Benzet, a Volswagent és a Fiat-Chryslert is. A teljes lista egyébként az Apple dedikált oldalán is megtalálható.
2017.10.17 13:00
Újabb (4K) drónvideó került fel az Apple új főhadiszállásáról. Most már tényleg majdnem készen van.
2017.10.12 11:01
Az Apple továbbra sem tudja, mi okozhatja az ijesztő hibát az iPhone 8-nál, és bár vizsgálódnak, közben szépen sorban érkeznek a bejelentések a levált kijelzőkről.
2017.10.12 11:01
Az Apple továbbra sem tudja, mi okozhatja az ijesztő hibát az iPhone 8-nál, és bár vizsgálódnak, közben szépen sorban érkeznek a bejelentések a levált kijelzőkről.
2017.10.11 14:01
A New York Times szerint az izraeli kémeknek sikerült feltörniük a Kaspersky vírusírtót, a programon belül pedig orosz kémek nyomaira bukkantak.
2017.10.11 14:01
A New York Times szerint az izraeli kémeknek sikerült feltörniük a Kaspersky vírusírtót, a programon belül pedig orosz kémek nyomaira bukkantak.
2017.10.11 09:04
A kémjeik szóltak az amerikai kémeknek, hogy oroszok kémkednek utánuk.
2017.10.10 09:39
Egy promóciós kép árulkodik a specifikációkról és már megint renderképek érkeztek a jövő hét hétfőn bemutatkozó phalet családról.
2017.10.06 09:28
Az orosz vírusirtó cég termékeit nemrég kitiltották az USA hivatalaiból.